Matinala!

Posted: 7 ianuarie 2010 in Random
Etichete:, , , , , ,

E 04.09 am. Sunt treaza de la 03.11 am. Insomnia asta ma omoara! Am numarat oi, am numarat pana n-am mai putut, am rememorat niste momente demne de leganat, am ascultat pana si Barry White (stiu, nu e pentru somn nenea Barry, dar e foarte linistitor si reconfortant), nu mai stiu ce naiba sa fac!

Si trebuie sa ma trezesc devreme, pentru ca asa sunt eu, cand imi pun ceva in cap nimic nu-mi sta in cale, chiar daca asta inseamna sa-mi tocesc neuronii pe drumuri 😀 (stiu eu ce zic, nu ma explic).

Dar sunt fericita azi. De obicei cand ma trezesc noaptea si apoi nu mai pot sa adorm, imi fac un milion de nervi. Ma plimb prin casa, fac curat sau cine stie ce alte chestii ciudate :D.  But now I’m cool. Mi-e cam foame. De fapt mi-e foame rau.

E ciudat cum atunci cand esti fericit nu poti descrie in totalitate sentimentul (cauza in nici un caz nu o pot descrie :D). Insa atunci cand esti suparat toate cuvintele se invalmasesc care mai de care sa iasa, care de care mai expresive, mai profunde pentru a reda starea de nefericire in care te afli. Am exemple concrete pe aici pe la mine si nu-mi trebuie cine stie ce motiv de suparare ca sa astern 800 de cuvinte instant :D.

Apropo azi e ziua mea de nume. Si imi place la culme cand primesc sms-uri de la oameni dragi mie. Dupa miezul noptii am fost asaltata. Frati-miu a inceput debandada la  00.00, apoi prieteni dragi si surprinzator vechi colegi. E un sentiment tare placut. Acum mai trebuie sa ma distrez si la munca :D. O sa fie o zi tare frumoasa azi.

E chiar ciudat cum toate lucrurile pe care le-am scris mi se par niste aberatii, mult prea banale pentru a fi mentionate. Ar fi frumos sa pot descrie ce simt acum, dar cred ca renunt… se apropie din nou Mos Ene.  Trebuie sa vad ce ganduri are  :D.

Lasă un comentariu