As starni curiozitatea oricarui psiholog faimos :)! Va asigur! Sau l-as bulversa pana m-ar considera de-a dreptul dereglata! Asta pot s-o afirm sus si tare. Daca nici eu nu ma mai inteleg!

In fine, dupa acest inceput in forta as vrea sa va marturisesc ca eu nu ma mai chinui sa ma intelg, capitulez pana si in fata mea. Nu exista un mod rational de a ma intelege. Trebuie sa fi cunoscut o zona crepusculara inainte de a ma cunoaste pe mine! In fine…

O sa va intrebati ce inseamna titlul, ca oricum eu imi aleg niste titluri care, de obicei, se regasesc prin continut sau, cel putin, asa am eu impresia. Chestia e ca asa reactionez eu, trebuie sa fiu mereu deasupra si refuz sa vad uneori cele mai clare lucruri pentru ca sunt in dezavantajul meu. Da, ati inteles bine, nu accept sa fiu in pierdere si nu recunosc atunci cand situatiile nu-mi sunt favorabile. Incerc sa gandesc si sa storc dintr-o situatie doar ceea ce-mi convine. O sa ziceti ca nu e nimic rau… va asigur ca e cel mai rau.

Trebuie sa-mi deschida cineva ochii cu ranga ca sa realizez (numai dupa ce il supun pe acel cineva la suplicii greu de trecut cu vederea) ca de fapt EU NU AM DREPTATE! Asa ca imi voi cere scuze public unei persoane care se chinuie de mai bine de un an jumatate sa imi explice ceva ce eu am refuzat sa inteleg pana mai alaltaieri. IMI PARE RAU, AI AVUT DREPTATE! Mi-e incredibil de greu sa recunosc acest lucru dar e de datoria mea sa o fac si sa incetez a ma mai purta ca un copil rasfatat.

Imi pare rau ca am stricat fiecare intalnire a noastra, imi pare rau ca ti-am provocat tot felul de nelinisti si suspiciuni. E vina mea si recunosc cu mana pe inima ca tu ai avut dreptate si eu nu. M-am comportat ca o zanatica pentru ca n-am vrut niciodata sa recunosc ca n-am avut sorti de izbanda. Inca de la inceput am pierdut si am vazut abia la sfarsit. Ai dreptate sa ma consideri nebuna, asa am si fost. Ai dreptate sa imi reprosezi lucruri pentru ca sunt adevarate si toate discursurile mele pretins „rationale” erau de fapt irationale. Acum vad asta… prea tarziu o sa spui si stiu ca asa e. Inca o data ai dreptate. Pretind ca nu imi pasa dar mi-a pasat din primul moment, am pretins explicatii pe care nu le meritam sau la care nu aveam dreptul, am pretins mai mult decat era necesar.

Trebuie sa apreciez rabdarea si intelegerea ta. Probabil altcineva mi-ar fi inchis gura de mult insa tu ai continuat sa imi oferi circumstante atenuante si in cele mai multe cazuri nu le-am meritat. Te-am cam chinuit asa… psihic in primul rand si fizic (doar ca aici nu e de rau 😀 ). Dar am realizat intr-un final dar acum e fix vax pentru ca nu ma mai crezi si am ajuns la vorba veche cu increderea pierduta e cel mai greu de recastigat. Dar o merit!

Cat despre marturisirea mea socanta, la care cred ca ai scapat o injuratura printre dinti si un „E NEBUNAAAAA!” nu pot sa iti spun decat ca nu te priveste. Inca din primul moment a fost asa iar de atunci desi m-am luptat asiduu n-am reusit sa schimb mare lucru desi m-am straduit cat am putut. Sincer iti spun, asta nu mai e o alta schema de-a mea. Pur si simplu n-m putut sa combat ceea ce am simtit inca de prima oara cand am stat fata in fata. Stii si tu cum e, sunt sigura asa ca din moment ce nu te priveste aceasta stare a sufletului meu (in sensul ca nu te chinui tu) nu imi tine teorii cum ca am stabilit de la inceput ce si cum. N-am nevoie de asta, o sa fiu bine si nu-mi trebuie dadaceala. Mi-am tinut in frau aceasta pornire pana acum iar acum ca am zis-o, pe langa faptul ca ma simt tare usurata, am inceput sa relizez ceea ce am spus mai sus.

Am fost amorsata pana acum si acum am explodat, nimic mai frumos decat sa ma vezi cum ma manifest ca o nebuna :D. Dar o sa ma tii minte, macar pentru nebunia mea 😀 si intr-o buna zi n-o sa mai fii furios pe mine iar in acea buna zi poate voi fi scapat de sub auspiciile inimii mele capricioase. Nefiind al meu am incercat sa dau vina pe tine pentru esecul meu, in loc sa inteleg si sa tac am tipat si m-am revoltat. Ce vrei, capoasa pana la capat! Asa e cand visezi la ceva ce iti este interzis… pornesti asedii cu o pofta crescanda :D. Dar nah! capul plecat sabia nu-l taie si e timpul sa capitulez :P.

Asa ca respectele mele si daca citesti asta incearca sa razi cum rad si eu in acest moment (dupa ce in prealabil am avut o criza isterie). Acestea fiind spuse trebuie sa renunt la a fi deasupra pentru a ma declara invinsa in aceasta campanie a mea de a nega totul. Promit sa tin capul in pamant de acum incolo :D.

Pace!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s